Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.

welcome logo 210

Welcome Vendégház, Apartman

3300 Eger, Szalóki út 8.

Eger Szépasszonyvölgy bejárata

Ádám Anett

Telefon: +36 70 227 7223

Email: welcomehaz.eger@gmail.com

Info Panel
Szeretettel várjuk vendégeinket egész évben
Ingyenes parkolás a vendégház előtt
Bográcsozási, nyársalási, grillezési lehetőség
Pihenőkert és játszótér
Számos baba- és gyermekbarát szolgáltatással várjuk a kicsiket

Házirend

 

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!

 

Szállás

Az érkezés napján a szobát vendégeink 14.00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be. A hangos "bulizás" NEM megengedett.

 

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük, ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.

 

Takarítás

A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell, hogy ügyeljenek a tisztaságra. Hosszabb tartózkodás esetén hetente egyszer a házigazda tiszta ágyneműt húz és lecseréli a használt törülközőket.

 

Szemét elhelyezése

A háztartási szemét gyűjtése a szobában és fürdőszobában található szemetesben lehetséges. Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a kapu mellett található nagy fekete kukába. A szelektív hulladék (papír, fémdobozok, műanyag palackok) gyűjtésére a nagy sárga kuka szolgál. Az üvegeket kérjük, a nagy sárga kuka mögé helyezni legyenek szívesek. Köszönjük!

 

Az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratait és a kiskaput kulcsra zárni, a terasz ajtót bezárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatóak kulcsra.

 

Dohányzás

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos és büntetést von maga után (lásd a szobákban kihelyezett tájékoztatót)! A kertben dohányzásra kijelölt hely a kiépített tűzrakó hely környéke.

 

Tűzrakás, nyársalás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

 

Parkolás

Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy az esetlegesen kiadott másik szoba lakóit ne korlátozzák a szabad mozgásban / parkolásban!

 

Háziállatok

A vendégházba semmilyen háziállat nem hozható be.

 

Kert

A kertet a házigazda gondozza. Kérjük ügyeljenek a növények épségére, és egymást ne zavarják a pihenésben!


Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámon:
 
Ádám Anett 06-70-2277-223
 
Köszönjük!

 

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Szobáink


Utcára néző delux szoba saját fürdőszobával, melyben fürdőkád és zuhanyzó áll ...
Tovább
A középső szinten található szoba saját, zuhanyzós fürdőszobával. Két fő ...
Tovább
A középső szinten található két hálóteres apartman saját, zuhanyzós ...
Tovább
Az apartman külön (saját) bejárattal rendelkezik és privát kis előkertje van. Zuhanyzós ...
Tovább
Kertre néző szoba saját, zuhanyzós fürdőszobával. Három fő részére alkalmas ...
Tovább
Prev Next

Vendégházunk története

A vendégház története 400

Több év külföldi és hajós vendéglátós év után döntöttünk úgy, hogy itthon telepszünk le és alapítunk családot. Nagyon  örülünk, hogy sikerült a vendégházat megvásárolni és azt csinálni nap mint nap, amit szeretünk. Reméljük, ezt a vendégeink is érzik!

2015. júniusában vettük a házat. Azóta folyamatosan újítgatjuk. Vendéglátós családként mindent megteszünk, hogy hazai és külföldi tapasztalatainkat ötvözve egy családias, otthonos, jó atmoszférájú vendégházat üzemeltessünk. A Szépasszony völgy közelsége megfizethetetlen. Folyamatos programok és isteni finom borok, ételek várják a hozzánk látogatókat.

Szívesen látunk családokat, baráti társaságokat is. Szülők lévén tudjuk, mennyit jelent, ha a gyerekek is otthon érezhetik és elfoglalhatják magukat, ha elutazunk. Ezért is gondoskodtunk nekik egy kinti játszótérről, illetve egy benti játszósarokról, ahol minden korosztály számára található valamilyen elfoglaltság. Gyermekkönyvek is fellelhetők a könyvtár sarokban, ha esetleg elalváshoz szeretnének mesélni a kicsiknek.

Facebook

Térkép

Hasznos információk

szep

wifi 

kulcstartokedvezmeny 

 

       booking 2019 150 150